Tämä sivusto käyttää evästeitä
Asetukset

Käytännönläheiset myynnin kehittämisen valmennukset yrityksesi tarpeisiin

Myynnin avainhenkilöiden motivaatio ja osaaminen ovat ensiarvoisen tärkeässä roolissa myyntityön tuloksellisuudessa. Ne vaikuttavat myös työympäristöön ja -tyytyväisyyteen. Yritykseni Prosip tarjoaa myynnin kehittämisen valmennuksia, joissa saat käytännönläheisiä ja konkreettisia neuvoja ja työkaluja myyntityön kehittämiseen ja parantamiseen. Valmennusteni tarkoituksena on myynnin tehostaminen ja myyntitavoitteiden saavuttaminen. Tarjoan palveluitani pienille ja suurille yrityksille Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Hämeessä sekä sopimuksen mukaan maanlaajuisesti. Kysy lisää myynnin kehittämisen palveluistani ja varaa valmennus yrityksellesi!

Myynnin kehittäminen tuloksellisempaan suuntaan

"Kyky on se mitä pystyt tekemään. Motivaatio määrää sen mitä teet. Asenne ratkaisee kuinka hyvin teet sen." - Valmentaja Lou Holtz

Valmennukseni kattavat koko myyntiprosessin potentiaalin kartoituksesta aina sopimuksen tekemiseen ja asiakkuuden hallintaan ja ylläpitoon. Valmennukset ovat räätälöitävissä juuri yrityksesi tarpeisiin ja toiveisiin sopiviksi. Pääasiallinen tavoitteeni on motivoida työntekijöitä, samalla varustaen heidät ajankohtaisella tietotaidolla. Näin myyntityöhön tuodaan uutta potkua ja uusia näkökulmia sekä annetaan konkreettisia työkaluja myyntityön tulokselliseen johtamiseen. Kun tarvitset käytännönläheistä myyntihenkilöiden valmennusta, ota yhteyttä Prosipiin. Palvelen aina henkilökohtaisesti ja konkreettisia ratkaisuja tarjoten. Kysy lisää!issä juuri yrityksesi tarpeisiin ja toiveisiin sopiviksi. Pääasiallinen tavoitteeni on motivoida työntekijöitä, samalla varustaen heidät ajankohtaisella tietotaidolla. Näin myyntityöhön tuodaan uutta potkua ja uusia näkökulmia sekä annetaan konkreettisia työkaluja myyntityön tulokselliseen johtamiseen.

Kun tarvitset käytännönläheistä myyntihenkilöiden valmennusta, ota yhteyttä Prosipiin. Palvelen aina henkilökohtaisesti ja konkreettisia ratkaisuja tarjoten. Kysy lisää!

Räätälöidyt valmennukset myyntityön tehostamiseksi

Myynnin avainhenkilöille suunnatut valmennukset ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeen mukaan. Niihin voidaan sisällyttää muun muassa seuraavia kokonaisuuksia:

Myynnin johtaminen ja valmentava esimiestyö

Myynninohjausjärjestelmät ja konsultointi

Myyntimahdollisuuksien rakentaminen

Myyntiprosessin kirkastaminen

Motivaation ja valmistautumisen merkitys myyntityössä

Tavoitteellinen uusasiakashankinta ja ratkaisukeskeinen myyntityö

Lisämyynti

Myynnillinen asiakaspalvelu

Asiakkuuksien hallinta

Myyntihenkilöstön osaamiskartoitukset