Tämä sivusto käyttää evästeitä
Asetukset

Myynnin palvelut yrityksesi toiminnan tehostamiseen

Prosipilta saat konkreettista apua myyntityöhön. Tulen lisävahvistukseksi myyntiin tarpeittesi mukaan joko tuntityönä tai määräaikaisesti. Olen yrityksellesi käytettävissä kaikissa myyntiprosessisi vaiheissa joko osittain tai koko projektin mittaisesti. Tuen myös uusia yrityksiä uusasiakashankinnassa ja myynnin tehokkaassa käynnistämisessä.

Projektityöskentely

Pitkä käytännön kokemukseni erilaisista myynnin ja asiakkuusjohtamisen tehtävistä on tuonut vankan pohjan ihmisten kanssa työskentelystä, asiakkuuksien hoidosta ja hallinnasta. Tarjoan asiakkailleni myös kattavat konsultointipalvelut sekä tarvittaessa apua myynnin henkilöiden rekrytointiin. Monipuoliset palveluni auttavat kehittämään ja kasvattamaan yrityksesi myynnin tehokkuutta.

Yrityksille tarjoamani palvelut myynnin kentällä ja projekteissa:

Uusasiakashankinta

Myynninjohto

Myynnin prosessien kehittäminen

Asiakkuuksien kehitys ja hallinta

Tarjousten laatiminen ja tarjousmateriaalit

Rekrytointi

Konsultointipalvelut

Mystery shopping

Kysy lisää, niin neuvotellaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelupaketti!Kun tarvitset myyntityöhön lisävahvistusta, ota yhteyttä! Tarjoan pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla opastusta ja auttavaa kättä myynnin tehtäviin. 

"Kyky on se mitä pystyt tekemään. Motivaatio määrää sen mitä teet. Asenne ratkaisee kuinka hyvin teet sen." - Valmentaja Lou Holtz